Kahwin dah lama tapi susah hamil, rupanya kawan baik sihir sebab nak rampas suami

Kahwin dah lama tapi susah hamil, rupanya kawan baik sihir sebab nak rampas suami

Kahwin dah lama tapi susah hamil, rupanya kawan baik sihir sebab nak rampas suami. Sebaik mana pun kita bersahabat, janganlah meletakkan kepercayaan 100% kepada seseorang. Bukan apa, terkadang orang yang paling dekat inilah yang akan mengkhianati kita di kemudian hari. Apabila niat buruk sudah menguasai diri, mereka sanggup lakukan apa sahaja semata-mata mahu merampas nikmat kebahagiaan kita.

Kawan dari neraka…Suami saya pun dia nak

Baru-baru ini, sebuat pusat perubatan Islam berkongsikan dugaan berat yang dihadapi oleh seorang wanita ini. Sudah bertahun-tahun mendirikan rumah tangga, dia dikatakan mengalami masalah sukar hamil. Siapa sangka, rupanya organ rahim dan peranakannya sudah terkunci menyebabkan segala usaha untuk mengandung gagal.

Kahwin dah lama tapi susah hamil, rupanya kawan baik sihir sebab nak rampas suami

Kawan ni memang baik sangat…Orang Indonesia

Keadaan itu terjadi angkara seorang rakan baiknya sendiri menghantar ‘sesuatu’ agar wanita itu tidak hamil. Perbuatan terkutuk tersebut dilakukan dengan motif mahu merampas suami kepada wanita berkenaan. Selain badan ditumbuhi kudis dan sikap sopan berubah menjadi pemarah, wanita terbabit sampai ke tahap mahu benarkan suaminya kahwin dengan BFF itu.

Dekat rumah pun selalu nampak kelibat

Apabila berada dalam kawalan sihir, wanita ini juga mempunyai rasa kasihan yang besar hingga tidak sedar sudah berhabis banyak duit untuk kawannya. Sesekali, dia semacam sudah tidak mampu berfikiran waras lagi.

@nurularsyifaalmustaqim temui saya di kuantan pada 11/12/13. dapatkan temujanji segera. #sihir #khurafat #ilmuhitam #minyakdagu #arsyifa #rawatanarsyifa #rawatanarsyifaalmustaqim #perawatarsyifawanita #kuantan #pasirgudang #singapore #kualarompinpahang🇲🇾 #fyp ♬ Sekali Seumur Hidup – Nia Talenta

Baca Lagi:
Rupanya ini keadaan disebalik tabir pembaca berita, pakai kain batik je
Lelaki terdesak perlukan duit, terpaksa lelong pontianak belaannya buat ramai netizen meremang
Adik Neelofa buat hal lagi, tayang ‘body’ tapi lain pula yang netizen perasan
CATEGORIES