Isteri perangai pelik, baru 3 bulan kahwin selalu suruh rakam guna kamera bila bersama atas katil

Isteri perangai pelik, baru 3 bulan kahwin selalu suruh rakam guna kamera bila bersama atas katil

Isteri perangai pelik, baru 3 bulan kahwin selalu suruh rakam guna kamera bila bersama atas katil. Tak dinafikan, setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti akan berdepan dengan pelbagai ujian dan dugaan. Namun, sikap toleransi antara pasangan sangat penting bagi menyelesaikan sesuatu masalah yang dihadapi.

Tetapi kali ini lain pula ceritanya apabila ada seorang lelaki akui pelik dengan sikap isterinya setiap kali mereka ‘bersama’.

‘Bila cakap tak nak, dia buat muka merajuk’

Isteri perangai pelik, baru 3 bulan kahwin selalu suruh rakam guna kamera bila bersama atas katil

Kisah tersebut diceritakan oleh seorang lelaki sebelum ianya dikongsikan semula oleh seorang pengguna di Twitter Abudi Alsagoff. Menurut lelaki tersebut, dia baru sahaja tiga bulan berkahwin dan isterinya itu bekerja sebagai juruvideo.

Pada awalnya, perkahwinan mereka tiada masalah sehinggalah pada suatu hari, dia berasa pelik dengan permintaan si isteri yang mahu merakam aksi ketika mereka membuat hubungan suami isteri.

Aku baru kahwin tiga bulan, isteri kerja videographer. Awal-awal okay tapi sekarang bila bersama atas katil, dia cakap nak rakam pakai kamera besar dia tu.

Dakwa lelaki ini lagi, apabila dia menolak permintaan si isteri mahu merakam, wanita itu mula menarik muka musam dan merajuk. Lelaki ini akui buntu dan tidak tahu apa yang perlu dilakukannya selain meminta pendapat orang ramai berhubung perkara tersebut.

Bila aku cakap tak nak, dia buat muka merajuk tak happy. Apa aku patut buat.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen akui terkejut dengan permintaan aneh wanita terbabit.

Baca Lagi:
Ditangkap berdua-duaan di kebun, budak 12 tahun dinikahkan
Rupanya ramai wanita menyesal kenapa tak bercerai dari dulu
Cari pendapatan lebih jadi pelacur, isteri terkejut dapat pelanggan suami sendiri
CATEGORIES