Isteri bangun pagi nak bancuh susu anak, terkejut nampak suami tengah buat ‘projek’ dengan mak mertua

Isteri bangun pagi nak bancuh susu anak, terkejut nampak suami tengah buat ‘projek’ dengan mak mertua

Isteri bangun pagi nak bancuh susu anak, terkejut nampak suami tengah buat ‘projek’ dengan mak mertua. Tak dapat digambarkan betapa remuknya hati seorang isteri apabila mendapati suami yang dipercayai selama ini tergamak menjalinkan hubungan sulit dengan ibu mentuanya sendiri (ibu kandung isteri).

Buat ‘projek’ dengan mak mentua

Kisah tersebut dikongsikan oleh seorang wanita yang dikenali dengan nama Husna Aish. Bercerita dengan lebih lanjut, Husna memaklumkan, perkara tersebut hanya terbongkar ketika dia bangun pada awal pagi untuk membancuh susu anaknya.

Isteri bangun pagi nak bancuh susu anak, terkejut nampak suami tengah buat 'projek' dengan mak mertua

Ketika itu, dia melihat si suami dan ibunya sedang berasmara. Husna akui sangat terkilan dengan apa yang berlaku namun dia tidak mampu berbuat apa-apa kerana tidak mempunyai bukti.

Saya dari keluarga yang toksik dan ibu ayah saya dah bercerai. Saya anak tunggal, tak ada tempat mengadu. Saya suri rumah, tak mampu nak menyewa jadi saya tinggal dengan ibu.

Ya, bertahan memang seksa tapi kalau cerai anak pula dapat dekat dia. Saya hidup sekarang pun sebab anak. Saya ada plan nak buat kerja dari rumah sambil jaga anak. Tapi modal tak ada, tak pasti nak buat bisnes apa.

Tambah Husna lagi, dia akui tersepit dengan situasi tersebut memandangkan dia sangat sayangkan ibu serta rumah tangganya namun dalam masa yang sama, dia akui bimbang anak perempuannya itu membesar dalam situasi sedemikian.

Luahan seorang isteri

WhatsApp Image 2023 02 21 at 7.44.59 PM 331x500 2

Baca Lagi:
Lelaki tidur bersama mayat rakan dihukum gantung sampai mati
Sebelum pergi bercuti tinggalkan rumah, sila letak duit syiling dalam ‘freezer’, ini sebabnya yang ramai belum tahu
Lebih baik naikkan gaji lebih penting daripada luluskan pengeluaran KWSP
CATEGORIES