Ini sebab kenapa Syamsul Yusof tiba-tiba tidak jadi lafaz cerai Puteri Sarah

Ini sebab kenapa Syamsul Yusof tiba-tiba tidak jadi lafaz cerai Puteri Sarah

Ini sebab kenapa Syamsul Yusof tiba-tiba tidak jadi lafaz cerai Puteri Sarah. Umum sedia tahu hari ini Syamsul Yusof mengambil keputusan untuk tidak jadi melafazkan talak kepada Puteri Sarah. Biarpun beberapa hari lalu tular dengan berita kedua-duanya telah dapat mencapai kata sepakat untuk bercerai.

Namun disebabkan apa yang terjadi di Mahkamah Syariah pagi ini, Syamsul Yusof jelaskan tentang kenyataan Puteri Sarah kerana tidak mahu timbul fitnah. Dalam video penjelasan itu, Syamsul Yusof memberitahu kepada umum apa yang berlaku sebenarnya seperti berikut:

Ini sebab kenapa Syamsul Yusof tiba-tiba tidak jadi lafaz cerai Puteri Sarah

“Harap tak keliru dengan kenyataan Sarah. MInggu lepas saya dan Sarah telah berjumpa dan berbincang untuk tahu apa yang dia nak. Dia minta jumlah agak banyak. Ramai yang tak setuju tapi saya bersetuju. Saya boleh berikan apa yang dia nak.
“Sarah minta tarik kes nusyuz dia dengan suami orang. Saya setuju. Tapi dengan syarat Sarah juga kena tarik kes isteri kedua saya, Ira. Supaya dapat berbaik dan mencapai kata sepakat. Beberapa hari lepas, saya dapat agreement baru dari Sarah dan peguam.
“Dalam surat perjanjian baru itu dia minta duit lebih banyak, harta yang banyak, yang saya rasa tak masuk akal.
“Diputarkan cerita, saya yang u-turn. kami dah sepakat tarik kes nusyuz…Tiba-tiba dia yang tukar, jangan buat fitnah. Isu sebenarnya kenapa Sarah minta duit banyak lagi.” kata Syamsul.

Berikut adalah rakaman penuh Syamsul Yusof jelaskan tentang kenyataan Puteri Sarah selepas prosedur Sulh pagi tadi di Mahkamah Syariah:

Baca Lagi:
Rosmah Mansur kena saman RM67.461 juta dari Syarikat berlian Lubnan
4 sekawan kena kacau di apartment Port Dickson harga RM200 satu malam
Budak 12 tahun bawa lari bas sejauh 100 kilometer, sekali ini yang berlaku
CATEGORIES