Harimau baham pakcik, yang pelik kenapa ramai-ramai ada dekat situ siap rakam lagi

Harimau baham pakcik, yang pelik kenapa ramai-ramai ada dekat situ siap rakam lagi

Harimau baham pakcik, yang pelik kenapa ramai-ramai ada dekat situ siap rakam lagi. Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harimau tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

Apakah bezanya kucing dengan harimau? Kucing adalah binatang berkumis tapi tak berjenggot. Ketika menerkam tikus, maka kukunya disembunyikan. Matanya tak berkedip seperti menghipnotis sang tikus untuk tidak bergerak.

Ketika berhasil memakan mangsanya, tangannya dibersihkan dengan ludahnya dengan menggosokkan kemulutnya. Selesai makan baru mengeong. Itulah kucing. Berbeza dengan harimau, ia akan mengaum dulu baru menerkam.

Harimau baham pakcik, yang pelik kenapa ramai-ramai ada dekat situ siap rakam lagi

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harim4u tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

Baca Lagi:
Kerajaan umum Bantuan Lesen Memandu Tahun 2023, boleh semak kelayakan anda
Group WhatsApp ibu-ibu kecoh, dakwa cikgu bagi duit Bantuan Awal Persekolahan RM100 berbanding RM150
Lupus kenderaan berusia 10 tahun elak kesesakkan, ini reaksi rakyat Malaysia
CATEGORIES