Hancur hati gadis ini, bakal suami ‘Ghaib’ last minit, 300 kali call tak angkat

Hancur hati gadis ini bakal suami Ghaib last minit 300 kali call tak angkat

Hancur hati gadis ini, bakal suami ‘Ghaib’ last minit, 300 kali call tak angkat . Hari perkahwinan sudah tentu akan menjadi satu detik yang paling bersejarah dan ditunggu-tunggu oleh bakal pengantin. Malah masing-masing pasti cukup teruja untuk melakukan persiapan dari hujung kaki hingga hujung kepala.

Kenal dari 2019 lagi nak bina rumah tangga…Terima kasih untuk keputusan hari ini

Namun keterujaan seorang gadis ini untuk mendirikan rumah tangga malah musnah sekelip mata lalu kisah pilunya dik-ngsikan menerusi beberapa video di TikTok. Tatkala semua persiapan sudah dilakukan baik dari segi hantaran dan juga pakaian, pernikahannya bersama pasangan yang dikenali sejak 2019 tidak dapat dilaksanakan.

Saya call dia dah nak dekat 300 kali, tapi tak pernah angkat…Malam nak pakai inai pun call

Menerusi satu rakaman live yang dibuat, gadis tersebut mendakwa bakal suaminya itu langsung tidak dapat dihubungi ibarat menghilang begitu sahaja. Sampai kepada masa berinai pun, lelaki terbabit cuba ditelefon dengan harapan akan ada bayang yang muncul agar pernikahan boleh dilangsungkan.

Baca Juga : Kisah disebalik tauke Cina suami isteri bina surau khas untuk pengunjung mall solat

Along harap kalau masih ada jodoh lagi dengan dia, boleh terima balik

Biarpun itu, gadis tersebut meluahkan telah pun reda apabila diperlakukan seperti itu oleh bakal suaminya sendiri. Dalam pada itu, dia tidak menolak jika jodoh mereka masih ada kerana akui rasa sayang masih lagi ada. Meskipun impiannya tak kesampaian, gadis berkenaan tetap menyarung busana pengantin tersebut sebagai tanda kenangan.

Baca Juga : Doktor kongsi 5 langkah mengurangkan rasa sakit lepas booster

Honda tutup kilang utama di Jepun

Leave a Reply

Your email address will not be published.