Fuh tak sangka sekali ini respon Nadia Brian selepas dikecam pakai seksi

Fuh tak sangka sekali Ini respon Nadia Brian selepas dikecam pakai seksi

Fuh tak sangka sekali ini respon Nadia Brian selepas dikecam pakai seksi. Pelakon cantik Nadia Brian meluahkan rasa kes4l apabila imej seksinya sering menjadi perhatian berbanding kerjaya seninya.

Terbaru, Nadia memuat naik sebuah hantaran di akaun Instagramnya beserta beberapa keping foto dengan meluahkan rasa kes4lnya mengenai headline yang sering menumpukan kepada imej penampilannya yang seksi.

Fuh tak sangka sekali Ini respon Nadia Brian selepas dikecam pakai seksi

“Tak habis-habis nak letak headline Nadia Brian seksi untuk bagi orang baca artikel kau. Tak ada benda lain ke nak masuk news?

“Susah payah aku berlakon, kerja sampai waktu tidur pun tak cukup, tak ada pula nak buat news. What a shame,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Brian (@nadia.brian)

Namun begitu, Nadia dilihat turut menzahirkan rasa terima kasih kepada peminat yang sentiasa memberi sokongan dan mengambil berat mengenainya.

“Eh love pula kalau dapat character macam ni kan? Thank you so much for those who always support & care about me.

“Doa yang baik-baik untuk kita semua. InShaAllah. Lots of love,” ujarnya lagi.

Baca Lagi:
“Bagi layanan baik, gaji pun lumayan”, kakak Alif Syukri minta kesan pembantu rumah bawa lari barang kemas RM300,00.00
“Patut la alas meja rumah hilang”, netizen sindir pasal baju Eyka Farhana pakai
Zahid Hamidi dibebaskan mahkamah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *