“First time tengok ada founder yang nyanyi suara sedap”, Aleeya Zailan menyanyi raih perhatian ramai

“First time tengok ada founder yang nyanyi suara sedap”, Aleeya Zailan menyanyi raih perhatian ramai

“First time tengok ada founder yang nyanyi suara sedap”, Aleeya Zailan menyanyi raih perhatian ramai. Pempengaruh media sosial dan usahawan terkenal iaitu Aleeya Zailan sentiasa melayani peminat dan pengikutnya di media sosial menerusi live di Facebook, Instagram, serta TikTok.

Aleeya Zailan sering berkongsi aktiviti keluarga mereka yang memasak hidangan dalam skala besar setiap hari sambil mempromosi produk keluarannya di media sosial miliknya. Aleeya Zailan sering menyakat anak-anaknya serta suaminya yang menjadikan netizen terhibur melihat telatah mereka.

Selain itu juga, Aleeya Zailan sering membuat live bagi menunjukkan tempat makan yang dia dan keluarganya sering berkunjung sekiranya dia tidak memasak pada hari tersebut.

"First time tengok ada founder yang nyanyi suara sedap", Aleeya Zailan menyanyi raih perhatian ramai

Muka Afifah Nasir Tapi Suara Macam Tokti!

Baru-baru ini, tular satu video di laman media sosial tiktok milik @avenyshq yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan kini meraih jumlah tontonan sebanyak 5 ratus ribu, tanda suka sebanyak 25 ribu dan hampir 9 ratus komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Aleeya Zailan menyanyikan lagu Dato Sri Siti Nurhaliza yang bertajuk ‘Bicara Manis Menghiris Kalbu’ dengan suara yang agak merdu untuk didengari.

“Angan2 dulu nak jadi penyanyi, tapi bila fikir balik takyah lah!”-katanya
@avenyshqangan2 dulu nak jadi penyanyi, tapi bila fikir balik, takyah lah🤣 AVENYS pinjam lagu dato siti nurhaliza je lah😅

♬ Healing Song – Piano Peace

Rata-rata netizen komen bahawa mereka teruja mendengarkan suara Aleeya Zailan yang mendendangkan lagu tersebut dengan penuh penghayatan. Mereka juga mengatakan bahawa tidak sangka Aleeya Zailan sebenarnya pandai menyanyi kerana amat jarang founder yang dikenali di Malaysia pandai menyanyi.

“Suara Kak Aleeya memang merdu dari dulu sampai sekarang setiap kali dengar memang best ada mix suara Siti Nurhaliza”
“Sedap suara, jadi konpius nie, miming ke betol nyanyi”
“Sedapnya suara Aleeya, dah macam suara Tokti”-kata mereka

"First time tengok ada founder yang nyanyi suara sedap", Aleeya Zailan menyanyi raih perhatian ramai

Mungkin suatu hari nanti Aleeya Zailan akan mengeluarkan album kan. Apa-apa pun, setiap orang dari kita semestinya ada bakat tersendiri cuma sama ada mahu ketengahkan ataupun simpan sahaja.

Baca Lagi:
Akhirnya PMX perjelas sebab mengapa harga petrol tak boleh turun kepada RM1.50 seliter
Bantuan tunai RM2700 ‘one off’ untuk B40, ini cara semak kelayakan
Tunjuk IC sebelum beli barang bersubsidi
CATEGORIES