Fazeera Nazri teringin naik ‘skylift’, sekali ini yang jadi pada Fizo Omar bila dah tunai permintaan

Fazeera Nazri teringin naik ‘skylift’, sekali ini yang jadi pada Fizo Omar bila dah tunai permintaan

Fazeera Nazri teringin naik ‘skylift’, sekali ini yang jadi pada Fizo Omar bila dah tunai permintaan. Pelakon, Fizo Omar berkongsi momen lucu mengenai isterinya, Fazeera Nazri yang teringin merasai pengalaman berada di atas jentera Aerial Skylift.

Menerusi video yang dimuatnaik di TikTok, dapat dilihat isterinya bepeluang untuk merasai pengalaman menaiki jentera berkenaan. Namun lain pulan yang jadi apabila dia duduk sambil memeluk kaki Fizo disebabkan rasa gayat pada ketinggian.

“Cer tengok last-last apa jadi. Dia yang nak sangat naik..Sekali 😂 .. Masa orang tengah buat kerja, dia pulak sibuk nak naik jugak. Nak merasa naik kren katanya.

Fazeera Nazri teringin naik 'skylift', sekali ini yang jadi pada Fizo Omar bila dah tunai permintaan

Sebenarnya Abe Joe pun gayat jugak. Tapi buat-buat macho 😂 . Alasan nak bagi susu baby, kononnya boleh turun terus la. Rupanya stewardess yang dah fly ke merata dunia pun takut tinggi jugak. Nak patah rasa tangan Abe Joe dia grip 😂 .”-kata Fizo Omar

@iamfizoomarTeringin nak merasa naik kren katanya.. Ok jom la abe joe bawak..sekali … 😂😂😂

♬ original sound – Fizo Omar

Netizen Terhibur!

Tinjauan kami di ruangan komen mendapati, rata-rata netizen berkongsi rasa terhibur melihat gelagat Fizo bersama isterinya itu, malah ramai yang tidak sangka dengan Fazeera yang merupakan bekas pramugari itu ternyata takut dengan ketinggian.

“Naik plane caner pramugari ni.”

“Adoii salah dah ni stewardess mana boleh takut 😂.”

“Time-time gini mintak nak kahwin dua pun boleh dapat 😂.”

“Turunkan dia bang kesian. Dia betul-betul takut tu.”

“Berulang kali aku tengok. Comel bini dia 😂.”

“Gayat weii kalau aku dah terkencing kot 😂😂.”

“Bahaya dia baru bersalin jangan paksa dia bahaya, ya Allah.”

“Naik skylift ke ni. Macam mana nak jadi pramugari ni.”

Baca Lagi:
Kenapa air laut boleh jadi masin?, ini jawapanya buat ramai nak tahu
5 pekerjaan luar biasa yang boleh dibuat selepas bersara, gaji dibayar tersangat tinggi
Pengusaha bengkel perlu pamer senarai nama mekanik dan sijil kelayakan
CATEGORIES