Fathia Latiff akhirnya dedah punca sebenar dendam dengan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim

Fathia Latiff akhirnya dedah punca sebenar dendam dengan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim

Fathia Latiff akhirnya dedah punca sebenar dendam dengan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim. Pelakon sensasi, Fathia Latiff mendedahkan punca dirinya masih menyimpan dendam yang dipercayai kepada pasangan selebriti Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza.

Menerusi hantaran di TikTok @akakcashier, Fathia meluahkan rasa sedih semasa ‘live’ di TikTok apabila usahanya untuk menghadiri sebuah acara untuk jenama pakaian mewah didakwa telah dibatalkan.

“Tu yang saya dendam sangat. Do you know how hard it is? My mom belikan saya baju Versace. My mom and my sister dress me up just to go to the Versace event.

Fathia Latiff akhirnya dedah punca sebenar dendam dengan Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim

“They (ibu dan adik Fathia) are my strength, they are all very high fashion. They dress me up so well and I looked really perfect for that event but suddenly they (Versace) just throw me away like that.

“So, it’s not fair and that’s why I hold grudge over that two stupid people and people work under Versace,” ujarnya.

Terdahulu, Fathia pernah menyatakan rasa tidak berpuas hati namanya dibuang daripada senarai tetamu untuk sebuah acara jenama pakaian mewah dan mendakwa ia adalah kerana pasangan suami isteri itu.
“I tak boleh terima kenyataan yang I dah siap untuk pergi event Versace, you put my name in the list and because of that two katak dan kodok, kau buang nama aku. How stupid is that?,” katanya.
Baca Juga:
Kenderaan dari masa depan berharga RM179,584 popular di Mumbai
Rupa bentuk dalam lori tangki minyak yang ramai tak tahu
Makin melampau! Wanita dipaksa tukar meja makan dengan ibu mengandung gara-gara mengidam
CATEGORIES