Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah ‘live’

Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah ‘live’

Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah ‘live’. Sebagai rakan arwah vokalis XPDC, Mael, pihak wartawan telah menemubual penyanyi legend, Datuk Hattan untuk mengenang momen-momen bersama allahyarham.

Oleh kerana tidak terlalu tahu beberapa perkara berkaitan XPDC, Hattan terus menyelar wartawan tersebut biarpun sesi temubual itu dilakukan secara siaran langsung

Hattan juga sempat bertanya semula kepada wartawan dengan nada yang tegas agar dia memberi jawapan yang betul serta persoal wartawan itu sama ada buat kajian ataupun tidak.

Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah 'live'

 

Bukan saja menyelar, malah belum sempat wartawan tersebut mengucap terima kasih kepadanya, Hattan telah memutuskan talian tersebut dan tindakan dia itu dianggap sebagai kurang ajar oleh netizen.

@salimey1 Interview live di Astro Awani Berita 501 sebentar tadi, Dato Hattan di temuramah oleh Penyampai berita Astro Awani. WAA : Lirik-lirik lagu-lagu XPDC ini orang kata sangat² makan dalam Dato, apa yang Dato boleh kongsikan DH : Lagu² XPDC banyak di tulis….awak tau tak tau dia punya sejarah ni… WAA : Mungkin Dato boleh ceritakan… DH : U buat kajian ke tak buat kajian ni WAA : heheehhh…silakan Dato.. DH : Dia bukan Mael yang tulis lirik, yang banyak buat lirik untuk XPDC Allahyarham jugak siapa dia kalau u tahu… WAA : Saari Amri… DH : Apa la u ni… WAA : Saari Amri Dato…(penuh confidence) DH : Apa ni u panggil orang yang tahu interview saya laa…apa la u..tak buat homework ke interview pasal mael…. WAA : J.S Kevin datooo.. DH : Haaa baru la betul ada lak Saari Amri, Saari Amri Ukays adoii.. Ni la akibatnya bila interview live wartawan tidak melakukan kajian sebelum menemu bual dengan lagenda rock tanahair Dato Hattan. Saari Amri Mael XPDC Official Astro AWANI #maelxpdc #fyp #fypシ #astroawani @datohattan @saariamriofficial @xpdc_official_kitapengyu #fypシ゚viral ♬ original sound – Salimey Abu Bakar

Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah 'live'

Ditanya mengenai Mael XPDC, Dato Hattan mengamuk sekolahkan wartawan semasa tengah 'live'

Dalam pada itu, tindakan penyanyi hebat itu menyelar wartawan tersebut secara live dianggap tidak beradab oleh kebanyakkan netizen kerana ia sama seperti Hattan memalukan wanita terbabit dengan sengaja.

Baca Lagi:
Mangsa kedua kanak-kanak perempuan maut akibat strok haba
Kaum wanita tawar khidmat jadi teman beraya serendah RM100, nak pegang tangan tambah RM70
Telefon Nokia 3310 dijual pada harga RM20,000, apa kelebihannya? Ini punca jadi mahal
CATEGORIES