Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit ‘shopping’ di MYDIN

Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit ‘shopping’ di MYDIN

Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit ‘shopping’ di MYDIN. SEKARANG ramai yang memerlukan telefon pintar untuk up to date dengan kemajuan semasa. Rata-rata telefon berharga ratusan hingga ribuan ringgit, bergantung kepada jenama, sistem, prestasi dan kualiti.

Bagi telefon yang mempunyai kualiti tinggi, mungkin perlu keluarkan lebih modal. Tapi percaya atau tak, korang boleh dapatkan telefon pintar canggih seperti OPPO Reno10 Pro+ 5G dengan RM166 je?

Ini bukan iklan untuk program ansuran, tapi korang berpeluang menang sebuah telefon pintar bila berbelanja minimum RM166 sahaja di MYDIN dalam kempen Beli & Menang!

Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit 'shopping' di MYDIN

Sebelum tu, apa yang best nya dengan telefon pintar OPPO ni? Tak kenal maka tak cinta, ye tak? Jom kita ketahui dulu kelebihan OPPO Reno10 Pro+ 5G ni.

Spesifikasi OPPO Reno10 Pro+ 5G korang kena tahu

Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit 'shopping' di MYDIN

Warna – Model ini didatangkan dengan dua variasi warna iaitu Silvery Grey dan Glossy Purple. Semestinya elegan dan nampak mewah!

Storan – 12GB RAM + 256GB ROM. Jenis RAM LPDDR5 @ 3200MHz 4×16bit dan spesifikasi ROM UFS3.1 @ 2Lanes HS-Gear4.

Perisian – Model ini menggunakan perisian Qualcomm Snapdragon™ 778G (SDM778G) yang dilesenkan oleh Qualcomm, serta kekuatan CPU 8 cores dan GPU Adreno 642L.

Kualiti kamera – Kamera utamanya 50MP + bukaan (aperture) f/1.8, telefoto 64MP + f/2.5, sudut lebih lebar (ultra wide) 8MP + f/2.2 serta kamera hadapan 32MP + f/2.4.

Kualiti video – Video kamera utama beresolusi 4K (60fps/30fps); 1,080P (60fps/30fps); dan 720P (60fps/30fps), manakala kamera hadapan sehingga 1,080P atau 720P (30fps).

Pengecasan pantas – bateri berkapasiti 4560mAh/17.82Wh (Rated) dan 4700mAh/18.37Wh (Typical). Kuasa pengecasan pantas adalah SUPERVOOCTM 100W, SUPERVOOCTM 2.0, SUPERVOOCTM, VOOC 3.0, PD (9V/2A) dan QC2.0 (9V/2A) dengan protokol pengecasan pantas.

Spesifikasinya yang lebih terperinci boleh rujuk di SINI.

Jom tahu apa yang menarik dalam kempen Beli & Menang MYDIN

Untuk pengetahuan korang, kempen Beli & Menang ini menawarkan hadiah terbaik dan berbaloi iaitu memenangi telefon pintar OPPO berspesifikasi tinggi dengan harga cukup murah!

Hadiahnya sangat menarik tau:-

  • Hadiah utama: 1x OPPO Reno10 Pro+ 5G + Enco Buds2
  • Hadiah pertama: 1x OPPO Reno10 5G + Enco Buds2
  • Hadiah kedua: 6x OPPO Reno8 T 5G + baucar telefon Reno
  • Hadiah ketiga: 6x OPPO Pad Air
  • Hadiah mingguan: Hadiah bernilai lebih daripada RM6,000

Kempen ini bermula dari 18 Ogos lalu sehingga 31 Oktober ini. Cara nak sertai dan menangi hadiah senang saja.

Korang berbelanjalah apa yang korang nak di mana-mana cawangan MYDIN, bermula dengan nilai pembelian minimum RM166 dan ke atas dalam satu resit. Resit jangan buang!

Kemudian, ambil gambar resit tersebut sebagai bukti dan hantarkan ke nombor 016-241 5308 (WhatsApp).

Selepas itu, jawab dua soalan mudah yang diberikan. Setel!

Cara paling senang nak beli telefon canggih, jangan buang resit 'shopping' di MYDIN

Tunggu saja ‘masanya’ yang akan tiba, korang akan terpilih sebagai pemenang dan telefon pintar Oppo akan jadi milik korang!

Pemenang mingguan akan menerima hadiah masing-masing setiap hari Rabu, manakala pemenang hadiah utama, tempat kedua dan ketiga pula akan diumumkan secara rasmi pada 1 Disember 2023 nanti.

Usah lupa ye, kempen Beli & Menang ini akan tamat pada 31 Oktober 2023 ini. Jangan lepaskan peluang untuk sertai kempen Beli & Menang MYDIN untuk dapatkan hadiah menarik OPPO sekarang!

Baca Lagi:
Mondy Tatoo dedah dirinya diraba Ebit Lew?, ‘dia usap seperti ini sambil ditutup dengan beg’
ADUN Jepak Datuk Talib Zulpilip meninggal dunia
Ramai yang percaya kalau main kuda kepang mudah kena rasuk, ini asal usul kuda kepang yang ramai tak tahu
CATEGORIES