Bonda Rozita akhirnya bersuara kes bekas menteri hutang berpuluh juta dengan Aliff Syukri

Bonda Rozita akhirnya bersuara kes bekas menteri hutang berpuluh juta dengan Aliff Syukri

Bonda Rozita akhirnya bersuara kes bekas menteri hutang berpuluh juta dengan Aliff Syukri. Baru-baru ini, usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri telah membuat pendedahan yang mengejutkan mengenai seorang bekas menteri bergelar Tan Sri yang didakwa mempunyai hutang dengannya berjumlah puluhan juta.

Menurut Aliff Syukri menerusi hantaran di Instagram, menyatakan bahawa dia sudah berusaha berkali-kali untuk menghubungi individu terlibat, namun sehingga kini masih tiada respons.

“Tak kan bekas menteri macam ni. Saya hubungi dia tak angkat, WhatsApp dia tak balas waktu dulu nak minta bantuan saya dia lah terhegeh-hegeh nak jumpa saya.

Bonda Rozita akhirnya bersuara kes bekas menteri hutang berpuluh juta dengan Aliff Syukri

“Saya minta tolonglah kalau posting ini dilihat oleh anak dia ke saudara dia ke tan sri ni dah tua janganlah buat saya macam ni menzalimi saya. Sila hubungi saya. Saya merayu kesianlah saya dan anak bini saya yang dizalimi.”-tulis Aliff di Instagram

“Kita Susah Merangkak Niaga, Dia Santai Bersenang Lenang..”

Pendedahan Aliff di media sosial turut mendapat respon oleh ibunya yang juga merupakan seorang usahawan, Bonda Rozita Ibrahim yang menitipkan rasa simpati dengan anak lelakinya yang bersusah payah mencari rezeki, namun individu terlibat didakwa ‘bersenang-lenang’ hadir meminjam wang anak lelakinya.

“Kesian Kri- kalau mak pun sabar lah nak cari duit berpuluh juta kot bukan rm50. Mak sepanjang kat Mekah doa dia menepati janji akan bayar hutang. Dah 4 tahun kri sabar dan bertahan.

Kita susah merangkak niaga. Dia santai bersenang lenang, sedangkan mak nampak kri berjual durian nak selesaikan masalah sendiri. Kita sama-sama usahawan kri faham jerih sedih kita.

Sebagai ibu, saya minta simpati Tan Sri bayarlah hutang kri tu!!. Dia ni cari duit guna tenaga sekadar jual produk. Bukan duit hasil ‘lembu’ ni musim haji- yang terkorban lembu.”-komen Bonda Rozita Ibrahim

Baca Lagi:
MAINPP larang Ustaz Zainul Asri ceramah agama di Pulau Pinang
Mayat dalam bonet kereta gemparkan penduduk Shah Alam, adik kongsi cerita sebenar
Lelaki menang loteri RM21.8 juta akhirnya terpaksa hidup merempat
CATEGORIES