Baru seminggu bertukar status “J”, ramai lelaki miang mula mengorat Nora Danish

Baru seminggu bertukar status “J”, ramai lelaki miang mula mengorat Nora Danish

Baru seminggu bertukar status “J”, ramai lelaki miang mula mengorat Nora Danish. Kurang dari seminggu selepas bercerai sah dengan Nedim Nazri, pelakon terkenal Nora Danish sudah menarik perhatian ramai lelaki yang berminat untuk mendekatinya.

Keadaan ini menarik perhatian ramai apabila video terbaru Nora di TikTok kembali viral, memicu pelbagai reaksi dari para pengikutnya.

Nora Mohd Danish Hanif, 42 tahun, yang kerap berkongsi kisah kehidupannya di media sosial, menjadi pusat perhatian apabila video terbaru di TikToknya dibanjiri dengan komen-komen lelaki yang berhasrat untuk mendekatinya.

Baru seminggu bertukar status "J", ramai lelaki miang mula mengorat Nora Danish

Video tersebut tidak hanya mendapat ribuan tontonan tetapi juga ribuan komen yang mengungkapkan hasrat dan harapan mereka untuk mendekati pelakon cantik ini.

Dalam perkongsian tersebut, ramai lelaki dari pelbagai peringkat umur memperkenalkan diri mereka sambil berseloroh mengenai kebolehan dan kelebihan yang mereka miliki.

Ada yang berusaha memikat dengan humor, ada juga yang serius dalam menyatakan hasrat mereka.

“Saya tak kaya tapi saya boleh panjat pokok kelapa, saya memang sudah lama minat awak Nora, berilah saya satu peluang untuk bahagiakan awak,” komen seorang netizen dengan nada berseloroh.
“Saya tiada rupa tapi ada harta, ada agama, ada pelajaran, harap awak boleh bagi peluang untuk saya, mana tahu kita bahagia sampai syurga,” kata seorang lagi pengikut yang kelihatan serius.
“Nama saya Nuri, awak pula Nora, memang sesuai sangat kalau kita berdua dijodohkan, saya ada harta peninggalan, boleh untuk tanggung awak dan anak-anak,” demikian komen seorang lagi pengguna TikTok yang cuba menarik perhatian dengan keserasian nama.

Keputusan Nora dan Nedim untuk berpisah secara baik diumumkan menerusi prosiding di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur.

Pengumuman ini dibuat tidak lama selepas Nora mendedahkan rumah tangganya dengan Nedim yang dibina sejak 2017 telah bergolak sejak April lalu. Meskipun mereka telah berusaha untuk mengekalkan hubungan sebaik mungkin demi anak mereka, perpisahan adalah jalan terakhir yang dipilih.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Mohamed Neqayl, yang kini berusia enam tahun.

Sebelum ini, Nora pernah berkahwin dengan Datuk Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai pada 20 Jun 2006 dan dikurniakan seorang anak lelaki bernama Putra Rayqal, yang kini berusia 15 tahun sebelum bercerai pada 2008.

Meskipun baru sahaja menjadi janda, Nora Danish kelihatan tetap kuat dan ceria di hadapan umum. Sokongan dan minat yang diterimanya dari peminat lelaki di media sosial menunjukkan bahawa dia masih mengekalkan daya tarik yang kuat dan dikagumi ramai.

Masa depan cinta Nora mungkin masih belum pasti, tetapi yang pasti, ramai yang berharap untuk menjadi sebahagian daripada kisah hidupnya seterusnya.

Baca Lagi:
Isteri terkejut jumpa bukti suami ada hubungan dengan adik ipar dalam aplikasi ‘fake calculator’
Wanita menabung duit lebihan dari perniagaan dalam masa 13 hari dapat RM20,000
Gaji masyuk! Ini 7 senarai bidang kerjaya paling tinggi ‘demand’ di Malaysia
CATEGORIES