Baru je kahwin dah ada wanita Rusia mahu rampas suami Fatin Afeefa, siap buat video mengaku diriya lebih baik

Baru je kahwin dah ada wanita Rusia mahu rampas suami Fatin Afeefa, siap buat video mengaku diriya lebih baik

Baru je kahwin dah ada wanita Rusia mahu rampas suami Fatin Afeefa, siap buat video mengaku diriya lebih baik. Baru-baru ini, suami kepada pelakon Fatin Afeefa iaitu Aliff Awang atau lebih dikenali sebagai Opai ada memuat naik video mendedahkan dia ada ketagihan berbelanja.

Menerusi video dikongsikan di TikTok itu, Opai berkata meskipun sudah berazam untuk tidak mahu berbelanja namun apabila ke pusat beli belah pasti akan ada barang dibelinya.

Baru je kahwin dah ada wanita Rusia mahu rampas suami Fatin Afeefa, siap buat video mengaku diriya lebih baik

“Saya ada ketagihan. Saya ni ketagih, gian. Obses dengan membeli-belah. Kadang-kadang rasa macam shopaholic.

“Tiap bulan janji takmau shopping. Tapi, bila sampai mall je hampeh. Dari konon nak beli satu je, habiskan seribu je hari ini, bertukar kepada “eh dah beli sepuluh” atau “dah habis beribu ni.

“Ubat atau penawar kepada penyakit ini mudah. Kau kena ketagih untuk buat duit lebih banyak dari kau belanja,”tulisnya.

@aliff_awangI HAVE AN ADDICTION 😣 Saya ni ketagih. Gian. Obsessed dengan shopping. Kadang rasa macam “shopaholic” . Tiap bulan janji takmau shopping. Tapi bila sampai mall je hampeh. Dari konon nak “beli satu je” , “habiskan seribu je harini” bertukar kepada “eh dah beli sepuluh” atau “dah habis beribu ni” Ubat atau penawar kepada penyakit ini simple. Kau kena ketagih untuk buat duit lebih banyak dari kau belanja. Yang ni kau bijak, kau kaki shopping pun takpaa. Lantaklah ! InsyaAllah selamat. Nak belanja camni 6 bulan sekali boleh je. Janji income kau 15,000 sebulan serious tadahal kalau sekali sekala nak rembat macamni. Kau nak buat duit sehari RM500? Kau tekan LINK KAT BIO♬ original sound – Opai Alpiaw

Perkongsian Opai itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk seorang individu ini yang sempat mencuba nasib memikat usahawan itu.

Difahamkan, wanita tersebut dipercayai berbangsa Rusia mengatakan dia masih single serta menyatakan dirinya lebih baik daripada isteri usahawan itu.

Baru je kahwin dah ada wanita Rusia mahu rampas suami Fatin Afeefa, siap buat video mengaku diriya lebih baik

“Hi Opai, saya bujang dan belum berpunya. Saya dari Rusia dan lebih baik daripada isteri awak,” tulisnya.

Komen wanita itu mendapat perhatian Opai yang membalas dengan mengatakan bahawa isterinya jauh lebih baik kerana seorang beragama Islam, pasangan menuju ke syurga.

Tidak berhenti disitu, wanita tersebut kemudian membalas dengan memuat naik video sedang memperagakan baju kurung dan selendang berwarna biru laut. Wanita itu turut menulis kapsyen mengatakan wanita bertudung lebih baik daripada isterinya.

Difahamkan, wanita berkenaan berasal dari Rusia dan berdasarkan media sosial miliknya, wanita itu menetap di Malaysia. Namun tidak dapat dipastikan sama ada wanita itu benar-benar wujud atau tidak.

Baca Lagi:
Ibu tunggal satu anak sanggup redah hujan naik motosikal demi Menu Rahmah
Anak cacat kekal terkena asid punca jiran atas, ibu kesal disuruh tarik balik laporan polis
Ini sebab kenapa pinjaman beli Vellfire dan rumah berbeza 9 tahun dan 30 tahun, padahal harga sama RM300,000
CATEGORIES