Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian

c192dfb5 61e6 441f b8c2 feeb5984c642 e1646102979631

Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian. Anggota penyelamat telah menemui mayat pelakon terkenal, Tangmo Nida yang terapung di Sungai Chao Phraya berhampiran jeti Pibul Songkhram 1 di Nothaburi pada Sabtu.

Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian.

Nama sebenarnya Nida Patcharaveerapong dipercayai terjatuh daripada bot laju pada Khamis lalu.

Pasukan penyelamat dan penyelam tiba di tempat kejadian pada tengah malam Khamis untuk memulakan pencarian namun keadaan agak sukar kerana ketika itu air sungai deras dan cahaya sangat terhad.

@gmhgft Rest in peace 🧚🏻‍♀️ #แตงโมนิดา #tangmonida #fyp #fypthailand #fypmalaysia #raikantopeni ♬ Kamu dan Kenangan – Original Soundtrack Habibie & Ainun 3 – Maudy Ayunda

Mayat telah dibawa ke Institusi Pusat Sains Forensik Hospital Universiti Thmamasat untuk bedah siasat tentang punca kematian.

Menurut info dari netizen katanya pelakon tersebut sengaja ditolak oleh orang lain ketika berada atas bot.

Video terakhir dia dia terakam CCTV kat satu restaurant . Kesian mak dia pengsan anak perempuan sorang meninggal 😭😭

@gmhgft Reply to @zatymady1 ♬ Menghitung Hari (Piano Version) – Gaius Yeong

Sebenarnnye dia bukan terjatuh. Tapi di terjatuh kan oleh individu kaya. Cerita dia mulanya di dipelawa orang kaya kenamaan.

Pada malam tu dia dating tengah laut guna kapal mewah, orang kenamaan tu nak cuba rogol dia.then dia bergelut sampai terjatuh dan dibiarkan ke laut mati lemas kerana takut pompan tu report,..kata pemandu boat.

Semua lawyer x nak masuk campur sebab takut dengan orang kenamaan tu. Mayat jumpe selepas 36 jam, pelaku 2 orang lagi lari. 2 orang dah disoal siasat.

Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian

Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian.

Artis Thailand cantik mati tenggelam, netizen dedah kisah sebenar punca kematian.

Semoga keluarga mangsa tabah hadapi dugaan ini.

Baca Juga : Tak cakap banyak, suami tikam isteri tengah bogel atas katil bersama lelaki lain

Kisah disebalik tauke Cina suami isteri bina surau khas untuk pengunjung mall solat

Kisah kucing comel selalu bantu pelancong sesat di kawasan pergunungan

Wanita ini tuntut bayaran setiap manusia dibumi kerana guna Matahari miliknya

Leave a Reply

Your email address will not be published.