Anwar tinggalkan pejabat tanpa kata, sidang media dibatalkan

Anwar tinggalkan pejabat tanpa kata, sidang media dibatalkan

Anwar tinggalkan pejabat tanpa kata, sidang media dibatalkan. Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim meninggalkan pejabatnya yang terletak di Bukit Gasing pada jam 8.26 malam.

Beliau yang menaiki kereta jenis BMW berwarna hitam itu hanya berlalu melintasi pengamal media dari perkarangan pejabatnya.

Tiada sidang turut diadakan di lokasi sama.

Beberapa pemimpin juga dilihat telah meninggalkan pejabat beliau di sini.

Anwar tinggalkan pejabat tanpa kata, sidang media dibatalkan

Terdahulu, Anwar melakukan pertemuan berkaitan rundingan bagi membentu kerajaan.

Antara yang dilaporkan hadir termasuk Presiden Amanah Mohamad Sabu, Setiausaha Agung DAP Anthony Loke, dan Timbalan Presiden PKR Rafizi Ramli.

Turut hadir, bekas Ahli Parlimen Kuantan, Fuziah Salleh; Ahli Parlimen Subang, Wong Chen; Presiden MUDA, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman; serta Ahli Parlimen Sungai Buloh, Datuk R. Ramanan.

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amiruddin Shaari, Setiausaha Agung PKR, Datuk Seri Saifuddin Nasution turut berada di sini.

Anwar pada petang ini juga dititahkan untuk menghadap Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah bersama Pengerusi Perikatan Nasional (PN), Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Bagaimanapun sesi menghadap itu masih tidak menemui kata-kata penamat kepada penantian rakyat Malaysia untuk melihat Perdana Menteri ke-10.

Baca Lagi:
MP BN akan tandatangan SD sokong PM ke-10 malam ini, Anwar minta rakyat ikuti perkembangan terkini
Agong titah agar kerajaan perpaduan diwujudkan, tetapi Muhyiddin kata NO!
TERKINI!! YDPA akan bertemu 30 MP BN esok
CATEGORIES